Ви тут:

Міжнародне співробітництво як перший суттєвий крок на шляху відбудови Сєвєродонецької міської територіальної громади

18-04-2023
Категорія: 

18 квітня 2023 року між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області, в особі начальника Олександра Стрюка, та італійською компанією Seingim Global Service S.r.l., в особі її керівника Фабіо Марабезе, укладено меморандум про співробітництво.

Співпраця стала можливою завдяки участі Сєвєродонецької міської громади у міжнародній виставці-форумі ReBuild Ukraine у лютому 2023 року у м.Варшава, Польща.

Компанія Seingim спеціалізується на інфраструктурних проєктах будівництва та створенні іміджевих проєктів сучасного вигляду населених пунктів в Європі.

Підписаний меморандум має за мету надання допомоги італійською стороною у відновленні території Сєвєродонецької міської територіальної громади, яка постраждала внаслідок військової агресії, здійсненої Російською Федерацією.

Італійські партнери готові допомогти із реконструкцією території громади, у тому числі в частині відновлення мереж електроенергії, опалення, газу, води та каналізації; використання сучасних технологій збору, сортування та переробки сміття; будівництва доріг, тротуарів, підземних і надземних паркінгів; електричних та газових підстанцій, зон відпочинку, об’єктів критичного та соціального призначення, інших об’єктів цивільної інфраструктури та будівель, а також у пошуку та встановленні форм співпраці з консультантами, партнерами, інвесторами та іншими потенційними міжнародними зацікавленими сторонами, які можуть бути зацікавлені в участі в проєктах відновлення території Сєвєродонецької громади.

26.04.2023 в м. Римі відбудеться зустріч між Прем’єр-міністром України Д. Шмигалем та Прем’єр-міністром Італії Дж. Мелоні, в якій прийматиме участь і компанія Seingim, На означеній зустрічі планується презентувати означений Меморандум як перший суттєвий крок на шляху відбудови Сєвєродонецької міської територіальної громади та відтворення Сєвєродонецька як сучасного європейського міста.





Рейтинг: 
Голосов пока нет