Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 04.04.2023

04-04-2023
Категорія: 

Наші військові знищили ЗРК «Бук» і комплекс радіоелектронного придушення росіян, підприємців окупанти примушують відкривати рахунки в підсанкційному банку, через негоду окупанти не могли чотири дні доставити до Сєвєродонецька хліб.

Поблизу Невського, Кремінної, Діброви та Серебрянського лісництва атакували росіяни минулої доби.

«Ці їхні спроби виявилися безуспішними – українські військові на Лиманському та Куп’янському напрямках гідно тримають оборону. Ворог більше місяця проявляє там активність, веде безуспішні наступальні дії. – зазначає виконуючий обов’язки начальника обласної військової адміністрації Олексій Смирнов. – Днями нашим хлопцям вдалося знищити зенітно-ракетний комплекс «Бук», автоматизований комплекс радіоелектронного придушення РБ-301Б «Борисоглєбськ-2», а також склад з боєприпасами окупантів».

Противник продовжує обстрілювати населені пункти вздовж лінії фронту.

Цього разу він відкривав вогонь по Макіївці, Невському, Кремінній, Діброві, Білогорівці.

Авіація сил оборони минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також було збито ворожий розвідувальний БпЛА, а наші ракетники і артилеристи уразили район зосередження живої сили противника.

Підсанкційний російський банк, який стає монополістом на території так званої «лнр», повідомив, що з 1 липня не обслуговуватиме рахунки юридичних осіб та індивідуальних підприємців, відкритих в інших фінансових установах.

Рекомендовано заздалегідь звернутися до будь-якого офісу банку для відкриття нових розрахункових рахунків та отримання реквізитів. Потім необхідно закрити рахунки, якім підприємці користувалися раніше.

До негоди, яка охопила Луганщину, окупанти виявилися неготовими. В багатьох містах сніг з вулиць днями ніхто не вбирав, бо нічим. Зупинилося і міжміське сполучення. Це призвело до того, що знеструмлені населені пункти залишилися без підвозу продуктів.

Зокрема, сєвєродончани не бачили хліба протягом чотирьох днів. Як і комунальних послуг. Якщо раніше вода бігла з кранів, переважно, в будинках, що розташовані в районі поліклініки СПЗ, то віднедавна її немає й там.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0yFEZ2X4ieA68vDXqb9ch325q3sNn...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет