Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 06.03.2023

06-03-2023
Категорія: 

На Луганщині знищено ще два танки ворога та ліквідовано 34 росіянина, гроші за народження дитини окупанти дають виключно за паспорт рф, у Рубіжному пропонують за передоплату вставити вікна.

Минулої доби наші воїни відбили атаки противника в районах Білогорівки і Невського.

На Луганській ділянці фронту протягом дня відбулося 14 боєзіткнень, внаслідок яких 34 окупанти вбиті та щонайменше 62 – поранені.

Також знищено два танки Т-72, БМП і самохідний міномет «Тюльпан» росіян.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив артилерійські обстріли Куземівки, Білогорівки, Невського, Червонопопівки і Серебрянського лісництва.

Українська авіація минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 пункти управління, 4 райони зосередження та 1 позицію засобів протиповітряної оборони ворога.

Різну державну політику впроваджує рф в окремих населених пунктах Луганщини.

Так, якщо в Сєвєродонецьку загарбники хоча б показово вставляють вікна в обрані будинки, де, переважно, самі й мешкають, то в сусідньому Рубіжному навіть це запропонували зробити за гроші. Навесні, коли люди якось пережили зиму без вікон, або вставили їх за власний рахунок.

Сусідній Лисичанськ знов закрили на в’їзд. Потрапити в місто можна тільки за наявності реєстрації і, відповідно, документів російського зразку.

Допомогу на народжену дитину в окупованому регіоні також можна отримати лише при наявності паспорту рф. Доля малечі, в чиєї мами інше громадянство, чиновників не бентежить. Хочеш прогодувати немовля – терміново йди в паспортний стіл і чекай.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02WghVkHvjtKUrs8cg4UnsdkdGDjZ...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет