Ви тут:

Сєвєродонецька громада бере участь у міжнародній виставці-форумі ReBuild Ukraine

15-02-2023
Категорія: 

Сєвєродонецька міська територіальна громада бере участь у міжнародній виставці-форумі ReBuild Ukraine (]]>https://rebuildukraine.in.ua/]]>). Захід присвячено відбудові громад, що постраждали від російської агресії. Протягом 15 и 16 лютого у Варшаві, Республіка Польща, громади України презентують на виставці свої проєкти з відновлення та розвитку територій, інфраструктури тощо для залучення фінансування на відновлення постраждалих від російської агресії українських громад шляхом об'єднання у публічному просторі державних и міжнародних структур, територіальних громад, представників фондів, інвестиційних та будівельних компаній.

Сєвєродонецьку громаду від керівництва Сєвєродонецької міської ВЦА на цьому форумі представляє в.о. першого заступника керівника Сєвєродонецької міської ВЦА Тетяна Верховська. Проєкти від громади та всю детальну інформацію для інвесторів розміщено у кабінеті громади: ]]>https://rebuildukraine.in.ua/severodonetska-hromada]]>.

15 лютого стартував перший день виставки. Сєвєродонецька громада презентує свої проєкти біля іменного стенду, брендованому під громаду;

У перший виставковий день можна ознайомитись як з проєктами українських громад на національному стенді «Україна та її громади», так і відвідати виставку будівельних рішень від компаній країн ЄС, США, Республіки Корея, Грузії та України (]]>https://rebuildukraine.in.ua/perelik-uchasnikiv]]>) і ознайомитися з надсучасними технологіями і рішеннями, які пропонує світовий ринок.

Захід REBUILD UKRAINE організовано PREMIER EXPO за підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерства закордонних справ України, Мінреінтеграції України, Міністерства розвитку і технологій Республіки Польща, European construction industry Federation та інших.

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

 

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)