Ви тут:

Не розгубись у темряві: поліцейські Луганщини провели пізнавальний захід для дітей-переселенців

23-12-2022
Категорія: 

Ювенальні поліцейські ГУНП в Луганській області провели захід із профілактики безпеки дорожнього руху для дітей в одному із шелтерів міста Дніпро та допомогли малечі стати помітними у темряві, влаштувавши майстер-клас з виготовлення світлоповертаючих флікерів.

Правоохоронці розповіли дітлахам про важливість носіння на одязі світлоповертаючих елементів, які дають можливість водіям помітити пішоходів здалеку й належним чином відреагувати. Саме ця безпекова тематика набула ще більшої актуальності у зв’язку з частою відсутністю електропостачання, серед іншого й освітлення вулиць населених пунктів та дорожньої інфраструктури.

Діти мали змогу самостійно виготови світлоповертаючі брелоки, які потім прикріпили до верхнього одягу чи рюкзаків.

Поліцейські наочно продемонстрували, де краще їх носити, щоб бути помітними для водіїв у темряві, перетинаючи проїжджю частину.

Наприкінці заходу правоохоронці привітали дітей з прийдешніми святами, побажали завжди пам’ятати про особисту безпеку і подарували світлоповертаючі браслети, комікси з безпекової тематики та смаколики.

Нагадуємо учасникам дорожнього руху! Будьте відповідальними та законослухняними. Подбайте про особисту безпеку та безпеку ваших дітей. Засвітиться у темряві!

 

]]>Ювенальна превенція Луганської області]]>

]]>Ювенальна Поліція України]]>

 

]]>https://www.facebook.com/policeLG/posts/pfbid02c7Wc2vCfQyZEkzb6kDq7i9T3W...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет