Ви тут:

ЛОВА: ЗСУ відбили атаки росіян в районах Білогорівки, Миколаївки і Новоселівського, окупанти обстріляли вісім населених пунктів Луганщини, у Кремінній та Лисичанську місцеві жаліються на відсутність продуктів харчування

31-10-2022
Категорія: 

Упродовж 30 жовтня підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів, зокрема, в районах Білогорівки, Миколаївки і Новоселівського.

Водночас, противник продовжує обстріл населених пунктів регіону із усіх видів озброєння.

Лише за минулу добу постраждали села на Куп’янському та Лиманському напрямках.

А саме, Греківка, Ковалівка, Кармазинівка, Макіївка, Новоєгорівка, Невське, Площанка і Червонопопівка.

Окупанти щодня заявляють про контрольовану ситуацію на фронті та це суперечить навіть тому, що відбувається в тилу.

Жителі Кремінної кинуті практично напризволяще. У кранах іноді з’являється вода, світло та газ відсутні. Полиці магазинів пустішають – продуктів майже немає, а на ті, що залишилися, ціни зростають майже щодня. Підвіз ніхто не робить.

На відсутність харчів жаліються й лисичани з віддалених районів міста. Придбати там щось майже неможливо. Але є гуманітарна – у достатку дають моркву та буряки.

І доки до багатьох шкіл регіону діти приходять один раз на тиждень для отримання на подвір’ї завдання на наступні сім днів, ще 178 їхніх вчителів з нещодавно окупованих територій пройшли професійну перепідготовку в так званому «інституті професійного розвитку луганського державного педагогічного університету» за додатковими професійними програмами. Навчати часу немає, кудись поїхати – завжди раді.

Та вже скоро мають поїхати на тривалий час. Бо авіація Сил оборони України завдала по ворогу 21 удар, з них: 15 – по районах зосередження озброєння та військової техніки, 2 – по взводних опорних пунктах, ще 4 – по позиціях комплексів протиповітряної оборони противника.

На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили гелікоптер та штурмовик Су-25 противника.

Воїни ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили пункт управління та зенітну ракетну установку.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0XJ1j1pKQY5tKuEpA5wo8n7Upzvhx...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет