Ви тут:

В окупованому Сєвєродонецьку за останні дві доби поліцейськими зареєстровано 6 фактів незаконного заволодіння легковими та вантажними автомобілями

22-10-2022
Категорія: 

 ]]>Поліція Луганської області]]> повідомляє, що протягом двох діб, 20 - 21 жовтня,опрацювано 17 звернень та повідомлень громадян.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни). Внаслідок обстрілів окупаційними військами рф пошкоджено квартиру в м. Попасна.

Під час несення служби на одному з блокпостів поліцейські викрили 32-річного чоловіка, який за базами даних Національної поліції України перебував у розшуку за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 341 КК України «Захоплення державних або громадських будівель чи споруд» за фактом захоплення будівлі, майна та службового автотранспорту однієї з державних установ.

Окрім того зареєстровано 6 фактів незаконного заволодіння легковими та вантажними автомобілями, які знаходилися в м. Сєвєродонецьк.

Оперативники встановлюють місцезнаходження двох громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Шановні громадяни! Довіряйте лише офіційним джерелам інформації та не нехтуйте сигналам повітряної тривоги.

Поліція 24/7 залишається на варті безпеки!

]]>#stoprussia]]>

 

Джерело: https://sed-rada.gov.ua/node/add/news





Рейтинг: 
Голосов пока нет