Ви тут:

ЛОВА: Від Золотарівки та Білогорівки відбиті атаки росіян, із понеділка в Сєвєродонецьку колаборантів розселятимуть по пустих квартирах, зарплата в місті не виплачується

22-10-2022
Категорія: 

А ще окупанти створили луганське регіональне відділення всеросійської політичної партії «єдиная россия» та навіть обрали секретаря.

Все, начебто, добре, якби в так званій «лнр» не діяла заборона щодо діяльності політичних партій та проведення масових зборів, уведені указом путіна про встановлення воєнного стану в регіоні.

Заборона – не усім. Як і заробітна плата. Жителі Сєвєродонецька жаліються, що працюючи на місцевому водоканалі з моменту окупації, ще не отримали жодної зарплати – платити обіцяють «трохи пізніше».

Спочатку знайшли причину в тому, що штатний розпис комунального підприємства місцевого підпорядкування треба затвердити у Луганську, відтепер – ще й нібито у москві.

Працівники, які намагаються відновити водопостачання, до сих пір офіційно не оформлені.

Віддавати завжди важче, ніж забирати. Тому днями в Сєвєродонецьку відбулася нарада, на якій місцеві колаборанти прийняли рішення щодо заселення пустих квартир та будинків. Із понеділка очікуватимуть інформацію від місцевого населення щодо відсутності сусідів і наявності гарного майна в них.

Тим часом, 21 жовтня підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка та Золотарівка.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 16 ударів. Підтверджено ураження трьох опорних пунктів і десяти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили ворожий літак Су-25 та один БпЛА типу «Орлан-10».

Воїни ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 14 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, зенітний ракетний комплекс С-300 противника, ворожу артилерію на вогневих позиціях та ще 5 важливих цілей.

Із різних видів озброєння росіяни відкривали вогонь:

- на Лиманському напрямку: в районах населених пунктів Кармазинівка, Зарічне, Шийківка, Терни;

- на Бахмутському напрямку: в районах населених пунктів Андріївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Білогорівка, Верхньокам’янське, Спірне, Іванград, Роздолівка, Зеленопілля, Кліщіївка та Опитне.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0Z4fZdW6M8aqYhEmyW7KAbG6fAMzV...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет