Ви тут:

Шановні керівники підприємств, організацій, установ, ОСББ, комунальних підприємств, балансоутримувачі , ескплуатуючі організації та управителі багатоквартирних будинків, фізичні та юридичні особи, що мають власні об’єкти!

03-12-2019
Категорія: 

Наступним нагадуємо вимоги Закону України “Про благоустрій населених пунктів” та “Правил благоустрою території міста Сєвєродонецька та населених пунктів, що входять до складу Сєвєродонецької міської ради”, затверджених рішенням сесії Сєвєродонецької міської ради № 3727 від 12.06.2019 року, щодо зимового прибирання суб’єктами благоустрою відповідних територій для забезпечення нормального руху пішоходів та транспорту:

- роботи по прибиранню снігу та льоду суб’єкти у сфері благоустрою зобов’язані розпочинати з настанням снігопаду. Від снігу та льоду в першу чергу очищають тротуари, дороги до під’їздів житлових будинків, місця зупинки маршрутних транспортних засобів, люки водопровідних і каналізаційних колодязів;

- під час ожеледиці необхідно посипати тротуари, переходи через вулиці, місця для зупинки маршрутних транспортних засобів, спуски, підйоми речовинами, що виключають ковзання.

У разі невиконання зазначених вимог,  передбачена адміністративна відповідальність, відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (накладення штрафу на громадян від 340 грн. до 1360 грн. на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності від 850 грн. до 1700 грн.).

Відділ по контролю за благоустроєм та санітарним станом міста