Ви тут:

ВАЛЕНТИН КАЗАКОВ: У СЄВЄРОДОНЕЦЬКІЙ МЕДИЦИНІ ВІДБУВАЮТЬСЯ ПОЗИТИВНІ ЗМІНИ

20-09-2017
Категорія: 

18 вересня міський голова Валентин Казаков разом з заступником Олексієм Ярошем поспілкувалися з персоналом міської багатопрофільної лікарні, відвідали новий підрозділ та приділили увагу готовності системи опалення установи до опалювального сезону.

Нещодавно в багатопрофільній лікарні з'явився підрозділ екстракорпоральних методів очищення крові. «У сєвєродонецькій медицині відбуваються позитивні зміни. Раніше в багатопрофільній лікарні було застаріле обладнання для гемодіалізу. Тепер ми бачимо нову і якісну техніку. Це чималі кошти. У цьому питанні нам допомагає й облдержадміністрація, й держбюджет. На сьогодні у місті приблизно 10-15 людей, які тричі на тиждень потребують гемодіалізу», - розповів міський голова Валентин Казаков.

Готовність установи до нового опалювального сезону коментував начальник управління охорони здоров'я міськради Роман Водяник: «Ми повністю підготовлені до опалювального сезону. Готові до роботи газові котли і незабаром закінчать встановлення пелетного котла. Завдяки чому вдасться утримувати оптимальну температуру і в разі непердбачених ситуацій уберегти систему від разморожування. Отже, ми готові», - наголосив Роман Водяник.

У найближчих планах - забезпечити лікарню гарячою водою без використання електрики. Це можливо зробити завдяки встановленню пелетних котлів. Залишається порахувати економічну складову, зазначив міський голова Валентин Казаков.

Відділ внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Сєвєродонецької міської ради





Рейтинг: 
Голосов пока нет