ЗВІТ про результати повторного відстеження регуляторного акта - «Порядок розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та пересувних об’єктів з надання послуг на території міста Сєвєродонецька» (у новій редакції)

15-12-2022

15.12.2022

 

         Відстежується результативність проекту регуляторного акту - «Порядок розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та пересувних об’єктів з надання послуг на території міста Сєвєродонецька»           (у новій редакції), затвердженого розпорядженням керівника Сєвєродонецької міської ВЦА № 1162 від 07.12.2020 р.

Виконавець заходів з відстеження: відділ торгівлі та з захисту прав споживачів управління економічного розвитку Сєвєродонецької міської ВЦА.

Цілі прийняття регуляторного акту:

-        запровадження єдиної процедури при розміщенні засобів пересувної дрібно роздрібної торговельної мережі;

-       створення сприятливих умов для здійснення господарської діяльності у сфері торгівлі через засоби пересувної мережі;

▪ вдосконалення правового регулювання господарських відносин між органами місцевої влади та суб’єктами господарювання пов’язаних з організацією розміщення засобів пересувної мережі на території  м. Сєвєродонецька;

▪ ліквідація торгівлі у невстановлених місцях;

▪ захист прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності – власників (користувачів) та споживачів.

Строк виконання заходів з відстеження: протягом 24.02.22 – 15.12.2022.

Тип відстеження: повторне.

Методи одержання результатів відстеження: показники результативності даного регуляторного акту отримані шляхом аналізу статичних даних відділу торгівлі та з захисту прав споживачів управління економічного розвитку Сєвєродонецької міської ВЦА.

- кількість заяв від суб’єктів господарювання на участь у розміщенні засобів дрібно роздрібної торговельної мережі за 24.02.22 – 15.12.2022–  0 заяв;

- кількість наданих погоджень на участь у розміщенні засобів дрібно роздрібної торговельної мережі за 24.02.22 – 15.12.2022. –0 погодженнь.

 

 * Сєвєродонецька міська територіальна громада перебуває в тимчасовій окупації, відповідно до  Переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) станом на 10 листопада 2022 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 квітня 2022 р. № 45 3/37789.