З В І Т про результати періодичного відстеження результативності дії регуляторних актів: «Про затвердження Порядку надання інвалідам місць під установку металевих гаражів для зберігання автомобі

07-02-2022

З В І Т

про результати періодичного відстеження результативності

                                    дії регуляторних актів:                 

«Про  затвердження Порядку надання інвалідам місць під установку металевих гаражів для зберігання автомобілів у м.Сєвєродонецьку»   та

«Про внесення змін до рішення сесії міської ради №3551 від 20.02.2014р. «Про затвердження Порядку надання інвалідам місць під установку металевих гаражів для зберігання автомобілів у м.Сєвєродонецьку»

 

1.Назва рішень:

 Рішення вісімдесят першої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради  від 20 лютого 2014 року  за №3551 «Про  затвердження Порядку надання інвалідам місць під установку металевих гаражів для зберігання автомобілів у м.Сєвєродонецьку» (Порядок).    

Рішення вісімдесят дев’ятої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради  від 25 вересня 2014 року  за №4062 «Про внесення змін до рішення сесії міської ради №3551 від 20.02.2014р. «Про затвердження Порядку надання інвалідам місць під установку металевих гаражів для зберігання автомобілів у м.Сєвєродонецьку»

 

2.Назва виконавця заходів з відстеження: Відділ містобудування та архітектури управління землеустрою, містобудування та архітектури Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації.

 

3.Цілі прийняття регуляторних актів:

Ціль прийняття Порядку-забезпечення виконання Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» та врегулювання питання забезпечення інвалідів та інших груп пільгової категорії місцями під установку металевих гаражів для зберігання автомобілів.

Ціль внесення змін до Порядку - спрощення процедури надання інвалідам місць під установку металевих гаражів для зберігання автомобілів.

 

4.Строк виконання заходів з відстеження: з 20.02.2019р. до 01.02.2022р.

 

5.Тип відстеження: Періодичне

 

6.Методи одержання результатів відстеження: Статистичні дані.

 

 7.Показники результативності регуляторних актів:

На основі інформації, зібраної відділом містобудування та архітектури були отримані  показники результативності вказаних регуляторних актів:

 

                                Показники результативності регуляторних актів.

       Показники результативності дії регуляторного акту

 20.02.2019р.-

   01.02.2022р.

1

Кількість наданих паспортів прив’язки тимчасових споруд- металевих гаражів

5

 

8.Оцінка результатів реалізації регуляторних актів

Аналіз результатів проведення періодичного відстеження результативності регуляторних актів свідчить про те, що з реалізацією регуляторних актів досягнуті визначені цілі, а саме: дані акти дають можливість забезпечення осіб пільгової категорії місцями під установку металевих гаражів для зберігання автомобілів в районі їх проживання.