ЗВІТ про результати базового відстеження регуляторного акта «Положення про порядок встановлення режиму роботи об`єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення на території м. Сєвєродонецька» (у новій редакції)

30-11-2021

01.11.2021.

 

Відстежується результативність регуляторного акту - «Положення про порядок встановлення режиму роботи об`єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення на території                    м. Сєвєродонецька» (у новій редакції), затвердженного розпорядженням керівника Сєвєродонецької міської ВЦА № 1163 від 07.12.2020 р.

Виконавець заходів з відстеження: відділ торгівлі та з захисту прав споживачів управління економічного розвитку Сєвєродонецької міської ВЦА.

Цілі прийняття регуляторного акту:

  • спрощення порядку встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування;
  • удосконалення правового регулювання господарських відносин між органами місцевої влади та суб’єктами господарювання;
  • встановлення зручного для населення та суб’єктів господарювання режиму роботи.

Строк виконання заходів з відстеження: протягом 07.12.2020 – 01.11.2021.

Тип відстеження: базове.

Методи одержання результатів відстеження: показники результативності даного регуляторного акта, отримані шляхом аналізу статистичних даних відділу торгівлі та з захисту прав споживачів управління економічного розвитку Сєвєродонецької міської ВЦА.

На основі даної інформації, були отримані показники результативності вказаного регуляторного акту:

-     кількість заяв від суб’єктів господарювання на погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення на території м. Сєвєродонецька з 07.12.2020 по 01.11.2021р. – 43 заяви;

  • кількість наданих погоджень керівником Сєвєродонецької міської ВЦА на погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення на території                   м. Сєвєродонецька з 07.12.2020 по 01.11.2021р. – 43 погодження.

 

 

Керівник Сєвєродонецької міської

військово-цивільної адміністрації                                    Олександр СТРЮК