Відділ з обліку та розподілу житлової площі міської ради

24-01-2019

   В 2018 році відділом  з обліку та розподілу житлової площі була здійснена така робота.:

1.Підготовлено та проведено 6 засідань громадської комісії з житлових питань при виконкомі.

2.Підготовлено  на затвердження 69 проектів рішень виконавчого комітету  з питань постановки громадян на квартирний облік, до черги на одержання жилої площі в гуртожитку, зняття з кварт обліку, надання жилих приміщень та жилої площі в гуртожитках комунальної власності, зміни статусу жилих приміщень, надання службового житла та  інш..

3.Поставлено на квартирний облік та включено до першочергового списку з метою отримання грошової компенсації за належні їм жилі приміщення 585 внутрішньо переміщених осіб, які захищали  незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

 4.Поставлено   до черги на одержання жилої площі у гуртожитках комунальної власності 45 сімей та осіб.

 5.Розроблена  Програма забезпечення житлом дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа на 2018 рік.

 6. Прийнята участь в розробці Програми забезпечення молоді житлом у м. Сєвєродонецьку та  Програми сприяння будівництву доступного житла для окремих категорій громадян в м. Сєвєродонецьку на 2018 – 2020 роки.

 7. Опрацьовано 173 клопотання та запитів від підприємств, закладів, установ, організацій та депутатських звернень, а також 956 звернень громадян.

8. Проведена щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на обліку потребуючих поліпшення житлових умов.

   Всього на цей час у виконкомі Сєвєродонецької міської ради перебуває на обліку потребуючих поліпшення  житлових умов  1 352 особи, з них  594 - внутрішньо переміщені особи; громадян, які користуються правом позачергового одержання житла – 53, з них – 9  внутрішньо переміщені особи, сімей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 12; дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і осіб з їх числа – 27, з них 6 - внутрішньо переміщених осіб; громадян, які користуються правом першочергового одержання житла – 821 особа, з них 585 внутрішньо переміщених осіб.

   Мешкаючих у ветхих та аварійних будинках немає.