Ви тут:

Як у Сєвєродонецькій громаді працює Комплексна програма підтримки Захисників та Захисниць України та членів їх сімей

19-03-2024
Категорія: 

Сєвєродонецька міська військова адміністрація ще минулого року ухвалила Комплексну програму підтримки Сєвєродонецькою міською територіальною громадою Захисників та Захисниць України та членів їх сімей. Таку ж програму затверджено й на 2024 рік.

У 2024 році вже 280 Захисникам і Захисницям з Сєвєродонецької громади та членам їх сімей з міського бюджету виплачено майже 5 млн. грн.

Минулого тижня за цією програмою підтримки ще 24 військовослужбовцям і членам їх сімей надано матеріальної підтримки на загальну суму 354 тис. грн.

Зокрема виплачено грошової підтримки 9 Захисникам та Захисницям, які є учасниками бойових дій у період запровадження воєнного стану в Україні, на загальну суму 135 000 грн.

По 25 000 грн отримали 4 військовослужбовця, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні отримали поранення і продовжують військову службу. Таку ж суму отримав один військовослужбовець, який під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні отримав поранення і якому встановлено інвалідність.

6 членам сімей загиблих Захисників виплачено матеріальної допомоги на загальну суму 90 000 грн.

Також виплачено щомісячну матеріальну допомогу 4 дітям загиблих військвовослужбовців, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, на загальну суму 4000 грн.

Для консультацій зі спеціалістами Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА звертатись за телефонами: https://sed-rada.gov.ua/upravlinnya-soczahistu-naselennya/telefoni-garyachih-liniy-uszn-sievierodoneckoyi-miskoyi-va

 

За даними Управління соціального захисту населення СМВА





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)