Ви тут:

Звернення Олександра Стрюка з нагоди Дня Чорнобильської трагедії

26-04-2024
Категорія: 

Сьогодні, 26 квітня, 38-ма річниця Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем як українців, так і значної кількості мешканців нашої планети.

Страшна аварія у 1986 році на Чорнобильській атомній електростанції мала світові масштаби: величезні території були забруднені радіацією, значна кількість населення була переселена у безпечні місця, багато людей отримали радіаційне зараження.

Пам'ятаючи про Чорнобильську трагедію, ми ніколи не повинні забувати про героїзм тих, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії. Серед них було і чимало мешканців Сєвєродонецької міської територіальної громади. Всі ці люди разом рятували як Україну, так і всю планету.

А в 2022 році російські загарбники розпочали повномасштабне військове вторгнення в Україну та, захопивши Запорізьку АЕС, вже другий рік шантажують і залякують всю міжнародну спільноту новою ядерною катастрофою, а наш народ у черговий раз рятує світ.

Вклоняємося тим, хто унеможливив переростання аварії на ЧАЕС у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав. Безмежна шана усім ліквідаторам катастрофи, хто зупинив та зупиняє ланцюгову реакцію смерті.

Слава Україні! Героям слава!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Голосов пока нет