Ви тут:

«Різдво з поліцейськими» для дітей-переселенців з Луганщини

25-12-2023
Категорія: 

]]>Ювенальні поліцейські разом із колегами поліцейськими з батальйону поліції особливого призначення, криміналістичного забезпечення, поліцейськими-психологами та управлінням головної інспекції ГУНП в Луганській області, а також представниками патрульної поліції Луганщини, організували для дітей, які через війну вимушено перемістилися з Луганської області до Дніпра, пізнавальний та водночас святковий захід.]]>

На поліцейських локаціях діти мали змогу приміряти засоби особистої безпеки, ознайомитись з криміналістичним обладнанням, побути у ролі патрульного в екіпажі службового автомобіля, повторити правила дорожнього руху на імпровізованому перехресті, а також власноруч зробити янголятка-охоронця для захисників ЗСУ. Ці янголятка найближчим часом поїдуть виконувати свою захисну функцію на передову.

Гості свята взяли участь у веселих танцювальних конкурсах, пригощались смаколиками та гарячим чаєм, дізналися багато цікавого щодо діяльності правоохоронців. Отримали подарунки та додали позитивних емоцій до святкового настрою.

Дякуємо за співпрацю у проведенні заходу нашим партнерам ]]>Шелтер переселенців Луганщини]]>, ]]>Луганський обласний молодіжний центр]]>, ]]>Ми покоління за зміни]]>.

]]>Ювенальна Поліція України]]>

]]>Ювенальна превенція Луганської області]]>

]]>Управління головної інспекції ГУНП в Луганській області]]>

 

]]>Поліція Луганської області]]>

]]>https://www.facebook.com/policeLG/posts/pfbid0G7oFL5NmPLtsVYgYduZyqmWGau...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)