Ви тут:

Рекрутерка Сєвєродонецького міського центру зайнятості Вікторія Калиніченко допомогла укомплектувати одразу чотири вакансії

26-12-2023
Категорія: 

]]>Підібрали на вакансію практичного психолога та отримали подяку від роботодавця.]]>

На фотографії один працівник, а по факту рекрутерка Сєвєродонецького міського центру зайнятості Вікторія Калиніченко допомогла укомплектувати в лікарні одразу чотири вакансії.

На початку листопада фахівець служби зайнятості побачила вакансію «практичний психолог» на сайті work.ua і зателефонувала роботодавцю. З’ясувалося, що Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги дуже потребує кваліфікованих кадрів, в тому числі практичних психологів, психіатрів, ерготерапевтів, фізичних терапевтів. Тож рекрутерка розмістила вакансії на всіх доступних онлайн ресурсах: сайтах з пошуку роботи, у соціальних мережах і групах служби зайнятості. Таким чином вдалося охопити багато людей і дуже швидко відгукнулися претенденти. До роботодавця було направлено 9 осіб і чотири вакансії вдалося укомплектувати!

Начальниця відділу кадрів КП «Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги» Ірина Борзенкова надіслала листа зі словами вдячності та сподіваннями на подальшу співпрацю. Тож, якщо ви шукаєте роботу, звертайтеся до служби зайнятості особисто, телефоном або онлайн.

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини ]]>http://surl.li/invaz]]> для роботодавців та підприємців Луганщини ]]>http://surl.li/ioarc]]>

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr

 

 

Луганський обласний центр зайнятості

]]>https://lug.dcz.gov.ua/novyna/pidibraly-na-vakansiyu-praktychnogo-psyhol...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет