Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 28.03.2024

28-03-2024
Категорія: 

«Вогонь по Макіївці, де ще залишаються жити люди, відкрив ворог минулої доби. Вздовж лінії зіткнення росіяни інтенсивно обстрілювали з артилерійських систем, гранатометів, зі стрілецької зброї. Знов атаковані наші позиції в Білогорівці, але прорвати українську оборону противнику вкотре не вдалося. На Куп’янському напрямку окупанти наступальних дій не проводили», – поінформував Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації.

«Інвестори» з росії, яким окупаційна влада так званої «лнр» за відсутності торгів передає вугледобувні підприємства, готують їх до ліквідації.

Заявляють, що гарантують гірникам робочі місця, та водночас переводять їх до головного управління реструктуризації шахт. До речі, фонд оплати праці для таких працівників ще не затверджений.

Провели бесіди з приводу чергової хвилі мобілізації – мотивували йти до армії рф збереженням робочого місця. Якщо, звісно, підприємство до того часу не закриють.

Місцева окупаційна влада не матиме впливу на процеси, що відбуваються в школах. Навчальні заклади підпорядковують напряму «министерству просвещения рф». Саме звідти без усіляких посередників спускатимуть розраховані на молодь програми пропаганди.

Деякі школи так званої «лнр» вже почали отримувати відповідні вказівки. Це призвело до того, що в одній з них, у Лутугиному, упродовж дня замість уроків відбулося одразу три пропагандистські заходи. Знання відходять на задній план.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0wDpLZ8VbJhRRjaj8A8mDjNnNsnk1...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет