Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 05.01.2024

05-01-2024
Категорія: 

«По Невському загарбники вдарили чотирма керованими авіаційними бомбами КАБ-500, вщент зруйнувавши ще два будинки. На щастя, обійшлося без жертв. Вкотре наголошу, що залишатися в селі вкрай небезпечно. Ворог б’є, не звертаючи уваги на цивільних, – підкреслив очільник Луганщини Артем Лисогор. – Перебуваючи в активній обороні, наші військові завдають противнику значних втрат. Окупанти навіть при перегрупуванні на окремих ділянках фронту, не зменшують тиск на інших. Учора атакували на Куп’янському напрямку – безуспішно».

На шахтах «Східвугілля» перед гірниками окупованої Луганщини накопичилася заборгованість із виплати зарплати у 400 мільйонів рублів.

У ІV кварталі минулого року люди практично не бачили грошей. Не дочекалися й виконання обіцянки до Нового року. Кошти від власного видобутку зникли у невідомому напрямку, тож тепер цю проблему намагаються вирішити за рахунок «бюджету» т.з. «лнр».

Жителі Новопсковщини обурені відсутністю автобусного сполучення між населеними пунктами, яке регулярно працювало до повномасштабного вторгнення. До прикладу, до розташованої майже на кордоні з рф Ганусівки раніше автобус курсував щодня. Із приходом росіян не відбулося жодного рейсу.

Наразі ж з окупаційній адміністрації лише чутні обіцянки стосовно поновлення маршруту. Аби дістатися Новопскова місцеві мешканці вимушені винаймати приватного перевізника – у середньому така послуга коштує 1,5 тисячі рублів.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02qQdvW5WKSWeTHiGWhFdiwNwF1Kd...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет