Ви тут:

Геєна в окупованому рашистами Сєвєродонецьку

24-12-2023
Категорія: 

"Ти заручник цієї ситуації" - в окупованому Сєвєродонецьку часто зникає світло, у цей час у квартирі важко знаходитися через холод, - Сєвєродонецьк онлайн оприлюднив відеозапис містянки, яка розповідає про існування при російських загарбниках.

«У суботу вночі вимкнули світло - і все. І аж до 10 ранку, от уявіть, будинок остигає просто. Взагалі жодного тепла. Немає світла - і все холодне навколо. Це, звичайно...слів не підібрати», - розповіла вона.

У момент, коли жінка записувала відео, світла також не було.

“Єдиний порятунок - нагріти воду й набрати у пляшки та якось так зігріватися. Сумно, так? Мене це якось сильно напружує. Тому що ти ніби обмежений, нічого не можеш зробити. Ти скований цим холодом”, - поділилася вона.

При вимкненні світла, додала сєвєродончанка, невідомо, коли воно з’явиться знову: це може тривати й цілий день.

“Ніч суботи я просто лежала й молилася, щоби якомога скоріше увімкнули світло. Бо це реально страшно. Тому що тобі нікуди бігти, ти нікуди не зателефонуєш, ти нічого не зробиш. Ти заручник цієї ситуації”, - пояснила вона.

Вона також показала, як зараз виглядають вулиці окупованого міста.

 

]]>Моторошні світлини будинку за адресою Вілєсова 43 окупованого Сєвєродонецька вражають, - повідомляє  Час Пік.]]>

А саме страшне, що в цій багатоповерхівці мешкають люди.

]]>Один під'їзд цього будинку, зруйнованого внаслідок російського повномасштабного військового вторгнення, обвалився.]]>

За словами місцевої мешканки, взимку, проживати там дуже складно - через всі отвори та дірки, зумовлені станом цілого будинку, що пережив обстріли російських окупантів, залишатися жити в приміщенні неможливо.

 

]]>Окупований Сєвєродонецьк у грудні 2023 року виглядає так само як у грудні минулого року: обмаль людей на вулиці, спорожнілі вулиці, будинки, в яких мало жильців, - розповідає Реальна газета.]]>

В місті немає ознак відновлення життя. Громадський транспорт - це кількох великих автобусів, які припиняють ходити у другій половині дня. Майже всі магазини закриті. Видно сліди бойових дій. Переважну частину багатоквартирних будинків в районі тролейбусного депо, по шосе Будівельників та багато по інших вулицях Сєвєродонецька російські окупанти ремонтувати чи відновлювати не збираються зовсім. 

Місцеві жителі показали, як виглядає окупований Сєвєродонецьк

Місцеві жителі показали, як виглядає окупований Сєвєродонецьк

Місцеві жителі показали, як виглядає окупований Сєвєродонецьк

 

"росія перетворила наше життя на геєну!", - жаліються ті мешканці, що залишилися в окупації, про ситуацію у місті.

Геєна - в українській мові один із синонімів слів "пекло" та "ад".

 

 

 

 

 

 

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет