Ви тут:

Звернення Олександра Стрюка з нагоди Дня Збройних Сил України

06-12-2023
Категорія: 

Шановні українські військові!

Щиро вітаю Вас із Днем Збройних Сил України.

Хочу звернутися до солдатів і офіцерів - наших Захисників, які щодня вірою і правдою служать українському народові. Сьогодні Ваше свято - сильних, мужніх і сміливих людей.

Дякую всім військовослужбовцям Збройних Сил України, які служили чи служать, за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу і героїзм. Ви захищаєте нашу країну, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян, стоїте на варті суверенітету і територіальної цілісності держави - бороните Україну від російських загарбників. Вашими подвигами твориться історія нашої країни та її незалежність. 

Ми пишаємося кожним Захисником і кожною Захисницею України. Українські військові - найвідважніші, найдосвідченіші та найпрофесійніші воїни у світі. Наша армія є прикладом незламності духу, самовідданості й віри у рідну державу та її майбутнє. Ви - наші незламні Герої! 

Потужні Збройні Сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців. Наші військовослужбовці стійко пройшли безліч випробувань, зміцніли, набули безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах, звільнили більшу частину окупованих рашистами територій та остаточно зламали плани кремлівського фюрера. А  волонтери, підприємці та всі небайдужі люди щоденно і щогодинно матеріально та морально підтримують наших Захисників.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за Україну. Вічні їм шана, пам'ять та слава!

Нехай любов до рідної країни, славетні бойові подвиги наших пращурів та народна повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння народу України та остаточному визволенню рідної землі від ворога, а Святий Миколай оберігає Вас!

Бажаю всім військовослужбовцям нездоланності, незламної волі у знищенні окупантів, надійного родинного тилу, здоров’я та звершення нашої спільної мрії - ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою,

начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)