Ви тут:

Житній хліб із присмаком війни: Переселенці із Сєвєродонецька відкрили пекарню на Київщині

03-12-2023
Категорія: 

]]>Родина пекарів із Сєвєродонецька, за грантові кошти, відкрила пекарню у Бучі.]]>

Сім'я Андрухових мала успішне виробництво на Луганщині, яке функціонувало ще з 90-тих.

Втім, під час повномасштабного вторгнення їм довелось залишити усе та виїхати з окупованого Сєвєродонецька.

Переїхавши у Бучу – вирішили відкрити нову пекарню.

Отримавши грант від програми EU4Bussines, вони закупили обладнання та почали робити те, що вміють.

Зараз пекарня у Бучі успішно розвивається.

Різноманіття круасанів збільшується, а кількість задоволених клієнтів росте кожного дня.

Як воно починати з нуля «знову», дивіться у сюжеті:

 

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)