Ви тут:

Сєвєродонецький та Івано-Франківський медичні заклади підписали договір про співпрацю

13-02-2024
Категорія: 

]]>Представники КНП «Консультативно-діагностичний» Сєвєродонецької міської ради завітали до КНП "Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради" та підписали договір про співпрацю. ]]>

Мета візиту - обмін досвідом з питаннь консультативної допомоги, роботи відділень, денного стаціонару та сервісної служби, а також співпраця в рамках грантових проєктів.

«Зараз ми розвинули свою діяльність в місті Дніпро, оскільки територія Сєвєроднецька окупована, а лікарня, де ми працювали раніше, частково зруйнована. У нас є багато пацієнтів, здебільшого серед ВПО, але уже і місцеві також звертаються. Ми активно шукаємо можливості для власного розвитку, оскільки у зв’язку з окупацією, стикнулись з багатьма труднощами», - зазначив директор КНП «Консультативно-діагностичний центр» Сєвєродонецька Дмитро Токарев.

Івано-Франківська міська клінічна лікарня нова і сучасна, в ній все розвинено і по-європейському.

Президент громадської організації «Асоціація медиків Луганської області» Вадим Водяник відзначив, що Івано-Франківська ЦМКЛ є потужною лікарнею, яка розвивається у різних напрямках, а тому співпраця буде корисною: «Ми надіємось на деокупацію, а спільні напрацювання з ЦМКЛ – це відновлення нашого медзакладу».

Вадим Водяник розповів, що «Асоціація медиків Луганської області» працює віднедавна та здійснює безкоштовне лікування післятравматичних рубців у військових та цивільних, які постраждали внаслідок російської агресії.

«Об’єднались, адже завжди легше, коли є підтримка один від одного. Треба робити якісь добрі справи, щоб допомагати нашій країні наблизити перемогу та підтримати наших колег і працівників в тяжкий час», - наголосив Вадим Водяник.

Сторони цікавить і обмін спеціалістами.

«Ми готові до активної і плідної співпраці та направляти до колег наших лікарів», - говорить директор  КНП "Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради" Тарас Масляк.

Основне завдання сєвєродонецьких медиків – розвинути свій потенціал, аби мати можливість повернутись та працювати на своїй рідній території та бачать своє майбутнє в Україні, у планах розвиток медзакладу: «Ми ніколи не хотіли до росії. Більше того, якби не окупація і війна, то наша лікарня була б дуже розвинена», - відзначає голова профспілки КНП «Консультативно-діагностичний центр» Олександр Ломонос.

Сторони домовились про спільні напрацювання в різних напрямках лікування найближчим часом та підписали відповідний договір.

 

За інформацією: ]]>КНП "Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради"]]> - ]]>https://www.facebook.com/CENTRALCITYCLINICALHOSPITAL/posts/pfbid0r14YBNQ...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)