Ви тут:

«Радість в долонях»: У Сєвєродонецькому хабі в Дніпрі психологи Гуманітарної місії "Проліска" з вихованцями гуртка «Впевнений старт» СДЮК «Юність» робили "валентинки"

13-02-2024
Категорія: 

]]>В Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро психологами гуманітарного центру "Проліска - Дніпро" було проведено арт-терапевтичний захід з вихованцями гуртка «Впевнений старт» Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу «Юність» на тему «Радість в долонях».]]>

Мета заходу - розвиток навичок комунікації, дрібної моторики, образного мислення, творчих здібностей, вмінь розповідати те, що бачиш про емоції свої та інших.

На занятті діти власноруч робили «валентинки». Під час майстрування не все йшло гладко та не все зразу виходило, але гуртківці приклали багато зусиль та кожен з них зробив власне сердечко.

Як зазначають в Гуманітарній місії "Проліска" діти навчались нових рухів, терплячості, спостережливості та тренували увагу: "Під час роботи підказували один одному, як краще робити.

Творчість та радість усюди поряд. Посмішки, старанність та цілеспрямованість учасників, їх гарний настрій були яскравим доказом. Всі залишились задоволені результатом.

Працюємо за підтримки ]]>UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні]]>".

 

За інформацією: ]]>Гуманітарна місія "Проліска"]]> - ]]>https://www.facebook.com/proliskamission/posts/pfbid02cXzQKuHXg57vFAwF5w...]]>

 

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)