Ви тут:

Роботодавцям компенсують витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю

30-11-2023
Категорія: 

Триває урядова програма, за якою роботодавець може отримати компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю. 

Сума компенсації не перевищує 100,5 тис. грн – за робоче місце особи з інвалідністю І групи та 67 тис. грн – за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю ІІ групи.

Перелік допоміжних засобів, які можна купити, включає такі позиції: меблі та фурнітура для робочих місць, транспортери для піднімання сходами з електроприводом, комп’ютери та оргтехніка, програмне забезпечення, поручні та бруси, засоби для захисту здоров’я і безпеки на робочих місцях тощо.

Мета програми – посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, своєю чергою, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися.

Більше - на сайті: ]]>http://surl.li/kqhrn]]>

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини ]]>http://surl.li/invaz]]> для роботодавців та підприємців Луганщини ]]>http://surl.li/ioarc]]>

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr

 

]]>https://lug.dcz.gov.ua/novyna/robotodavcyam-kompensuyut-vytraty-na-oblas...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет