Ви тут:

Мінветеранів: 1 грудня розпочинається прийом заяв від кандидатів у помічники ветеранів на 2024 рік

30-11-2023
Категорія: 

Усі заяви на участь у відборі на посади помічників ветеранів, які подані з 1 грудня 2023 року через інформаційний ]]>портал Е-ветеран]]> (]]>https://eveteran.gov.ua]]>), будуть розглянуті та опрацьовані з 1 січня 2024 року – в межах повного запуску проекта Мінветеранів із запровадження в Україні інституту помічника ветерана.

Наразі проект реалізується у 10 регіонах: це Вінницька, Дніпропетровська, Львівська, Миколаївська, Закарпатська, Київська, Сумська, Полтавська, Харківська області та місто Київ.

А у наступному році проект буде масштабований по всій Україні. Загалом у 2024 році заплановано підготувати до 15 тисяч помічників ветеранів. За принципом “рівний з рівним” вони надаватимуть демобілізованим воїнам сервісну підтримку на шляху реінтеграції до мирного життя у громадах.

Нагадаємо, інститут помічника ветерана є новою адміністративно-сервісною реалією в діяльності територіальних громад країни найближчого майбутнього. Послуга розроблена Мінветеранів України за сприяння “Проекту підтримки Дія”, що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансування Швеції.

 

]]>https://www.kmu.gov.ua/news/minveteraniv-1-hrudnia-rozpochynaietsia-pryi...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)