Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 15.01.2024

15-01-2024
Категорія: 

«Ворог потужно атакував поблизу Макіївки та Білогорівки, намагаючись там просунутися. Піхоту підтримувала авіація, якою завдано удари по Білогорівці і Серебрянському лісу. По ще одному селу – Невському – росіяни вдарили з мінометів та артилерії. Близько 18:00 в населеному пункті пролунали два вибухи. Ступінь руйнувань визначається. Загалом за добу противник спрямував по наших позиціях 512 снарядів», – поінформував Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації.

Напередодні виборів президента рф загарбники намагаються максимально засекретити інформацію про загибель особового складу росіян.

Аби приховати втрати, зокрема, окупаційні адміністрації отримали розпорядження щодо обмеження списку осіб, які мають доступ до даних про перебування військових рф на території Україні.

Крім того, пенсійному фонду рф наказали приховати дані про виплати пораненим учасникам війни в Україні та сім’ям загиблих.

Відповідні служби перестануть завантажувати до реєстру соціального забезпечення інформацію про факти призначення такої фінансової підтримки.

У багатоповерхівках деяких районів окупованого Лисичанська залишилось по 10-15 % жителів. В районі колишнього заводу ГТВ в домівках досі відсутнє електро- та водопостачання. Про опалення вже ніхто не згадує. У будинках на 200 квартир залишилося по 20-25 родин.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02vVQEnNVSsD5zYS69Y5pgB1x1gir...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет