Ви тут:

Звернення Олександра Стрюка з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів та 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років в Україні

25-11-2023
Категорія: 

Шановна українська спільното!

90-ті роковини пам'яті... Сьогодні в Україні та Світі згадують про мільйони безвинно знищених людських життів та вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років...  

Тільки за те, що наш український народ має ментальність жити у гідності та свободі - кати з рабською психологією намагаються нас знищити вже декілька століть.

Нажахітливіші злочини осатанілі російські імперці влаштували проти українців у ХХ столітті. З нашою унікальною родючою землею та надзвичайною працелюбністю, вони задіяли проти нашого народу антилюдський гріх - голодомори. 

У 1921-1923 роках російські більшовики влаштували в Україні голод шляхом продрозкладок воєнного комунізму, а в 1932–1933 роках тоталітарний комуністичний сталінський режим вчинив свій наймасштабніший злочин - ГОЛОДОМОР-ГЕНОЦИД - від якого загинуло декілька мільйонів людей. Їм і цього було замало - в 1946-1947 повоєних роках ціною імперських амбіцій кремлівці відмовилися від допомоги Світу та спричинили в Україні черговий голод. 

Минуло майже століття, а спадкоємець імперії зла – рашистський режим знову застосовує на українській землі ГЕНОЦИД - злочинці розпочали проти України відкриту військову агресію з метою знищити нашу ідентичність, культуру, мову та ліквідувати українську націю як таку.

Ми всі стали свідками, як окупанти масово вбивають населення України, влаштовують тотальний терор, умисні напади на мирну інфраструктуру та укриття, шляхи евакуації та гуманітарні коридори, бомбардують населені пункти, влаштовують сексуальне насильство, воєнні облоги, депортації, особливо дітей. 

Та російські імперці-кати з їхнім населенням-біомасою вже програли - УКРАЇНЦІ НЕПЕРЕМОЖНІ - ми все пам'ятаємо, маємо власну державу, Збройні сили, згуртовані, нас підтримує цивілізований Світ - МИ ВСІ РАЗОМ ПРАЦЮЄМО НА ПЕРЕМОГУ! 

Вічна пам’ять і шана безвинно вбитим, знищеним та закатованим!

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!

Слава Україні! Героям слава!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (3 оценок)