Ви тут:

Звернення Олександра Стрюка з нагоди Дня пам’яті Героїв Крут

29-01-2024
Категорія: 

Сьогодні День пам’яті Героїв Крут - 29 січня 1918 року біля селища Крути під Києвом загін київських юнкерів, бійців вільного козацтва, студентів та гімназистів дав відчайдушний бій російській "червоній армії", що йшла загарбницькою війною проти України.

З того часу Крути назавжди стали місцем героїзму і звитяги української молоді та символом боротьби за незалежність нашої країни.

А ще Крути стали прикладом для десятків мільйонів патріотів України в сучасній російсько-українській війні. Бо за вікову історію ворог України не змінився. Вже майже десять років, як і понад століття тому, українські захисники в запеклих боях боронять незалежність і суверенітет нашої держави, надаючи гідну відсіч російським загарбникам.

В лавах ЗСУ виборюють Перемогу Захисники і Захисниці з гарячими серцями, міцними переконаннями, непохитною любов’ю до Батьківщини - гідні нащадки Героїв Крут.

І як би рашисти не намагалися нас зламати - їм це не вдасться, бо ми, українці, маємо і продовжуємо творити історію Незламності та обов'язково завершемо цю боротьбу Перемогою.

Слава Україні! Героям слава!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)