Ви тут:

Звернення Олександра Стрюка з нагоди Дня Єднання

16-02-2024
Категорія: 

В Україні День Єднання - у сьогоднішніх умовах це єднання народу із своїми Захисниками та Захисницями заради Перемоги над російськими окупантами.

Ми єднаємося, бо у наших Героїв немає відпусток чи канікул - Сили оборони України щоденно, щогодинно та щосекундно знищують московитську загарбницьку орду.

Ми єднаємося, бо наші Збройні сили захищають Україну, Європу та Світ від сучасної російської форми нацизму - рашизму.

І надзвичайно важливо, щоб в Україні, Європі та Світі ніхто і ніколи не забував про це.

Ми пам’ятаємо, як у ХХ столітті совєти влаштували червоний терор у світовій житниці Україні - декілька страхітливих голодоморів, від яких загинули мільйони людей. І для українців сьогодні кожне заблоковане та розсипане зернятко – це надзвичайно боляче і журливо.

Ми пам’ятаємо, як у часи Другої світової війни ціною неймовірних жертв і зусиль, але завдяки єдності, було знищено нацизм. І для українців сьогодні затримка із так необхідною допомогою від світового лідера та гаранта безпеки і незалежності України – це втрачені життя наших Захисників і Захисниць, безвинно убиті мирні мешканці, розбомблені ворогом населені пункти та не деокуповані території.

Українці єдині. Але Україні сьогодні життєво потрібна єдність та підтримка і від країн-друзів, які з початку повномасштабного військового вторгнення надавали нам найбільшу допомогу. Тільки з незалежною Україною наш Світ може бути впевнений у своїй єдності.

Героям слава!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)