Ви тут:

Захищаючи Україну, загинув уродженець Сєвєродонецька Ушаков Олександр Геннадійович

28-02-2024
Категорія: 

Ушаков Олександр Геннадійович загинув 29.10.2023 року під час бойових дій на Куп’янському напрямку Харківської області, віддавши життя у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Ушаков Олександр, 14.10.1985 р.н., уродженець міста Сєвєродонецьк.

Разом з родиною вимушені переселенці з Луганської області, знайшли прихисток у с.Борівці ]]>Веренчанської територіальної громади]]> Чернівецького району Чернівецької області.

Олександр добровільно пішов захищати Україну, бо не міг спокійно спостерігати, як російські загарбники нищать його рідну землю. Він рішуче і віддано виконував обов’язки перед Батьківщиною у лавах ЗСУ, був прикладом для побратимів.

Прощальна церемонія та поховання відбулися 26 лютого 2024 року у с.Борівці Веренчанської територіальної громади, де зараз проживає родина полеглого Героя.

У загиблого Захисника України Ушакова Олександра залишилися дружина Марина та донечка Кіра.

Сєвєродонецька міська військова адміністрація висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті нашого Героя Олександра Ушакова його рідним та близьким.

Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях.

Схилімо голови перед подвигом, вірністю та патріотизмом захисника Олександра - нашого Героя, який загинув за кожного з нас, за мирне небо над Україною, за щасливе майбутнє своїх рідних та близьких!

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет