Ви тут:

Ювенальні поліцейські у Дніпрі провели захід щодо протидії домашньому насильству для ВПО з Луганщини

30-11-2023
Категорія: 

]]>"Помаранчевий журавлик – символ світлого майбутнього без насильства" - ювенальні поліцейські влаштували особливий захід для ВПО з Луганщини, які знаходять притулок у Дніпрі.]]>

Інформаційно-пізнавальний захід відбувся в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства."

Діти та їхні батьки отримали важливу інформацію стосовно протидії домашньому насильству: як розпізнати його, що робити у разі протиправної поведінки, куди звертатися за допомогою та яку відповідальність несуть кривдники.

Аби зробити цей день ще більш особливим, для людей організували майстер-клас з виготовлення символів заходу - помаранчевих журавликів. Величний птах журавель – символ здійснення мрій усіх дітей, а помаранчевий є офіційним кольором протидії насильству.

Кожен учасник заходу виготовив свого власного журавлика і долучився до створення імпровізованої інсталяції. Ця кольорова композиція символізує нашу єдність та рішучість подолати насильство, прагнучи до світлого та безпечного майбутнього для кожної дитини.

]]>#СпільнимиЗусиллями]]> ]]>#ПротиНасильства]]> ]]>#16ДнівЗаОсвіту]]> ]]>#ПоліціяПротиНасильства]]> ]]>#СтопДомашнєНасильство]]>

]]>Ювенальна Поліція України]]>

 

]]>Ювенальна превенція Луганської області]]>

]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid027d2XHf1ASi9Jkna...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)