Ви тут:

Відзнакою Президента «Золоте серце» нагороджено волонтера із Сєвєродонецька Юрія Широкова, також відзнаки «За оборону України» отримали волонтери з Луганщини

05-12-2023
Категорія: 

«Ризикуючи життям, ви допомагаєте українським військовим та цивільним. Наближаєте нашу Перемогу. Безсонними днями і ночами, у спеку та мороз, ви скеровуєте свої конвої туди, де на вас чекають. Ворог ніколи не зможе здолати народ, в якого є такі люди. Кожен з вас Герой. Щиро дякую за ваш подвиг», - звернувся до волонтерів, які зібралися в Дніпрі, очільник Луганщини Артем Лисогор.

В урочистій обстановці він вручив відзнаку Глави держави «Золоте серце» сєвєродончанину Юрію Широкову, який від початку війни допоміг евакуювати сотні людей з найнебезпечніших місць, а сьогодні доправляє гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих територій Луганської області та забезпечує потреби наших захисників на фронті.

Відзнакою «За оборону України» нагороджені Юліана Гарбар, Вікторія Гаруст, Олександр Корнієнко, Михайло Мишенін, Олена Нечипуренко, Галина Піскун, Ігор Ходжаінов, Роман Чередніченко та Дмитро Чмильов, які допомагали рятувати земляків від окупантів та організовувати роботу гуманітарних хабів для ВПО з Луганщини.

 

За інформацією: ]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/vidznaki_prezidenta_zolote_serce_ta_z...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)