Ви тут:

В гумхабах Сєвєродонецької МВА переселенці з Луганщини цього тижня отримали 1363 проднабори

23-12-2023
Категорія: 

З 18 по 22 грудня 2023 року переселенцям з Луганської області, які зареєстровані в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро (просп. Калнишевського, 27-К), надано 1301 набір продуктів, 80 пакунків підгузок, 2 гігієнічні набори та дитяче харчування для 21 немовляти. Одяг собі та близьким підібрали 15 ВПО.

В Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль (вул. Грушевського, 5) луганчанам цього тижня видано 62 набори продуктів, 94 дитячі Різдвяні подарунки від благодійників, 4 гігієнічні набори та 1 пакунок підгузок.

Нагадуємо, що з 20 грудня, ВПО з Луганської області, які є особами з інвалідністю віком від 19 до 59 років та зареєстровані в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль, мають можливість отримати продуктові набори від благодійної організації.

При собі мати довідку ВПО, паспорт та документ, що посвідчує право на отримання.

Також нагадуємо, що з 19 грудня дітям з Луганщини до 14-ти років від благодійної організації видаються Різдвяні подарунки.

При собі мати свідоцтво про народження та довідку ВПО на дитину.

Графік роботи хабів: понеділок - п'ятниця з 10:00 до 15:00.

Інформація про діяльність:

- Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро: ]]>https://t.me/s/severhabdnipro;]]>

- Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль: ]]>https://t.me/s/ternopol_hub]]>.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)