Ви тут:

Увага! Акція-конкурс «Родинна екологічна ялинка – прямуємо до ПЕРЕМОГИ!

02-12-2023
Категорія: 

]]>ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», факультет природничих наук, ГО «Всеукраїнська екологічна ліга» оголошують акцію-конкурс - «Родинна екологічна ялинка – прямуємо до ПЕРЕМОГИ!».]]>

Замість ялинки – донат на ЗСУ:

- зробимо ялинку самі,

-  збережемо природу,

-  наблизимо ПЕРЕМОГУ!

Сьогодні дуже багато обговорюється питання чи потрібна святкова ялинка…

Звичайно, ялинка потрібна для створення настрою нашим діткам, бо в країні, де йде війна, жити малечі складно… Кожен з нас відчуває втому та теж потребує позитивних емоцій…

Але НАШИМ ЗАХИСНИКАМ ще складніше і кожного дня, кожної хвилини вони роблять все можливе та неможливе для нас, для нашої ПЕРЕМОГИ!

Сьогодні ми всі розуміємо, що кожен наш донат, навіть невеличкий, зберігає життя наших Захисників та наближає таку бажану нашу ПЕРЕМОГУ!

Напередодні різдвяних та новорічних свят дуже хороша нагода започаткувати чудову родинну традицію виготовлення ялинки власними руками, долучивши всю фантазію та вклавши тепло своєї душі, а гроші, які ви запланували витратити на ялинки, перерахувати на один із зборів для потреб ЗСУ.

Вже багато років поспіль, за традицією нашого факультету спільно з Всеукраїнською екологічною лігою, перед Новим роком ми проводили конкурс «Екологічна ялинка». У цьому році ми змінюємо назву на «Родинна екологічна ялинка – прямуємо до ПЕРЕМОГИ!».

Пропонуємо ВСІМ долучитись до нашої акції-конкурсу «Родинна екологічна ялинка – прямуємо до ПЕРЕМОГИ!»! Організатори акції - факультет природничих наук.

Для участі потрібно зробити 3 КРОКИ:

Крок 1: Зробити власними руками, якщо є можливість з родиною, новорічну ялинку чи різдвяну прикрасу з будь-яких штучних та натуральних природних матеріалів, на які непотрібно використовувати кошти (паперу, кераміки, пластику, шишок, будь з чого що є у вас та що підкаже ваша фантазія);

Крок 2: Зробити фотографію роботи, бажано разом із автором, надати їй оригінальну назву та викласти на своїй сторінці фейсбуку з тегом ]]>#ЛНУВЕЛ_ялинкаПЕРЕМОГА]]> , або надіслати фото та підпис роботи на пошту fpnlnu2023atgmail [dot] com чи Ватсап/Вайбер/Телеграм за номером +380969158197.

Вітаються родинні фото!

Роботи потрібно розмістити/надіслати до кінця дня 22 грудня.

Крок 3: Зробити донат можливої для вас суми на потреби наших Збройних Сил України на запропонований нами збір ГО «Всеукраїнської екологічної ліги» для потреб ЗСУ ]]>https://send.monobank.ua/jar/6UHzxPvTso]]> або любий обраний вами збір.

Журі конкурсу визначить переможців, які отримають дипломи 1-3 місця, за різними номінаціями: найкреативна ялинка; оригінальний різдвяний букет; різдвяний віночок; сюжетна композиція; новорічна картина чи колаж тощо.

Подані роботи оцінюються за такими критеріями: загальне враження від роботи; новизна ідеї, оригінальність.

З питань організації конкурсу звертайтесь: Віра +380969158197 Ватсап/Вайбер/Телеграм.

Підсумки конкурсу ми визначимо до 30 грудня та оголосимо на фейсбуці:

- офіційному сайті університету ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» ]]>https://luguniv.edu.ua/?cat=12]]> ;

- офіційній сторінці Всеукраїнської екологічної ліги ]]>https://www.facebook.com/all.ukrainian.environmental.league]]> ;

- офіційній сторінці факультету природничих наук ]]>https://www.facebook.com/groups/fpnlnu100]]> .

Долучайтеся до конкурсу! Чекаємо на ваші роботи і бажаємо всім успіху! Прямуємо до ПЕРЕМОГИ разом!

 

]]>ЛНУ імені Тараса Шевченка]]> 

]]>https://www.facebook.com/LNU2022/posts/pfbid0eTtaXp6pQgYwEXJ6eCf3EgUmba3...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (2 оценок)