Ви тут:

Ще 34 мешканцям Сєвєродонецької громади призначено матеріальну допомогу на загальну суму майже 400 тис. грн

11-12-2023
Категорія: 

Грошова допомога мешканцям Сєвєродонецької громади протягом двох минулих тижнів призначалась важкохворим мешканцям громади, особам з числа мобілізованих осіб або осіб, які добровільно пішли служити до лав ЗСУ у період запровадження воєнного стану в Україні, родинам загиблих захисників тощо.

Так, організовано та проведено два засідання комісії з питань призначення одноразової грошової допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах. За поданим зверненнями комісія призначила допомогу 15 особам на загальну суму 67 000 грн.

Одноразову матеріальну допомогу виплачено на поховання померлих осіб, які мають звання «Почесний громадянин міста Сєвєродонецьк» на суму 15 000 грн.

На виконання заходів Комплексної програми підтримки Сєвєродонецькою міською територіальною громадою Захисників та Захисниць України та членів їх сімей на 2023 рік:

  • виплачено одноразову матеріальну допомогу 14 особам з числа мобілізованих осіб або осіб, які добровільно пішли служити до лав ЗСУ у період запровадження воєнного стану в Україні, на загальну суму 280 000 грн.
  • виплачено одноразову матеріальну допомогу двом родинам осіб, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні загинули (померли внаслідок отриманих травм, поранень), на загальну суму 30 000 грн.
  • виплачено щоквартальну матеріальну допомогу 2 дітям загиблих (померлих) осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, у розмірі 1,000 тис. грн на місяць на дитину, до досягнення 18 років, на загальну суму 6 000 грн.

Для консультацій зі спеціалістами Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА звертатись за телефонами: https://sed-rada.gov.ua/upravlinnya-soczahistu-naselennya/telefoni-garya...

За даними Управління соціального захисту населення СМВА





Рейтинг: 
Голосов пока нет