Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 31.12.2023

31-12-2023
Категорія: 

«Котрий день росіяни тиснуть авіацією, завдаючи ураження нашим селам та укріпленням. За учора вони намагалися це зробити дев’ять разів. Атакували з неба біля Новоселівського, Стельмахівки, Надії, Білогорівки. Також під час обстеження території після чергового нальоту на Невське зафіксована руйнація ще одного будинку», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Нагадаємо, що 28 грудня вогнем з авіації окупанти знищили одразу п’ять приватних помешкань жителів Невського. Знайшли ще.

30 грудня загарбники обстрілювали це село з мінометів і артилерії.

«Погодилась на евакуацію 54-річна жінка. Вона – четверта, кому звідти допомогли виїхати за останні дні. Необхідну допомогу їй надасть місцева військова адміністрація», – поінформував Артем Лисогор.

Штурмувати росіяни намагалися поблизу Макіївки, де дві їхні спроби відбили Сили оборони.

У регіонах рф шукають варіанти, як скоротити бюджетну підтримку окупованої Луганщини. Так, у тамбовській області цей тягар вирішили перекласти на працівників підприємств та установ. До «фонду регіональної програми допомоги лнр» з їхніх заробітних плат вираховуватимуть щомісяця по 5 %. Курує ця область Новоайдарський район.

Гастролери-будівники покинули на свята окуповане Рубіжне і коли повернуться – ніхто не знає. Поїхали з міста, залишивши розібраними дахи багатоповерхівок. Через таке безвідповідальне ставлення та негоду за кілька днів будинки залило вщент.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02sbySEygvtDsAB3SzzdJ5ju3eNrD...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет