Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 31.03.2024

31-03-2024
Категорія: 

«Противник не полишає спроб досягти успіху в Білогорівці, але знов усі його штурми в її напрямку відбиті нашими захисниками. По цьому населеному пункту росіяни били також з артилерії. З авіації – по Новолюбівці», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини, та додав, що поліцейськими зафіксовано руйнування будинків та господарських споруд ще за двома адресами у Невському. Це – наслідки обстрілів, здійснених загарбниками цьогоріч.

Також, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, підрозділи 5-ї зенітно-ракетної бригади 6-ї загальновійськової армії Західного військового округу ворога, яка нині перебуває на окупованій ними території Луганської області, збираються перевести до курської області, аби підсилити місцеве ППО.

У Лисичанську окупанти склали перші списки квартир, в яких відсутні господарі. Це житло місцеві колаборанти збираються, як вони кажуть, «націоналізувати». Першими на черзі в місті перебувають гастролери з росії.

Жителям, що залишилися в зруйнованих росіянами Лисичанську та Сєвєродонецьку, пропонують до 100 тисяч рублів за письмові свідчення про воєнні злочини, які начебто здійснили українці.

Для отримання невеликої суми коштів необхідно вказати, що населені пункти, які окупанти штурмували по декілька місяців, і сам заявник постраждали саме від обстрілів з боку України.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02ZzURhmWusApPmMfpmpAwf5MPB9j...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет