Ви тут:

Привітання Олександра Стрюка з Днем Святого Миколая

06-12-2023
Категорія: 

Шановні друзі!

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця - захисника, наставника і покровителя дітей та нужденних - тих, хто найбільше потребує любові та турботи. А День Святого Миколая - одне з найсвітліших, найдобріших і найрадісніших християнських свят та своєрідний символ людської надії і віри у краще майбутнє.

Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує впевненість у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

Сьогодні варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди й постійно. Кожен з нас може стати своєрідним помічником Святого Миколая та зробити приємне рідним і близьким, а особливо тим, кому потрібна підтримка та допомога.

Надзвичайно важливим та очікуваним є цей день для дітей, які переконані - Святий Миколай не омине їхньої домівки, неодмінно подарує приємні несподіванки, гарний настрій, неповторні враження, гостинці та любов. Саме тому це свято завжди наповнине щирими дитячими посмішками, адже у їхньому чарівному світі в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші мрії, добрі справи і задуми.

У цей світлий святковий день хочу побажати кожному мешканцю Сєвєродонецької міської територіальної громади, Луганщини та України впевненості, здоров'я, добра і щастя. 

Нехай Святий Миколай підтримує та оберігає наших Захисників, наших рідних та близьких - особдиво діточок, дарує радість і любов та принесе ПЕРЕМОГУ, МИР і БЛАГОПОЛУЧЧЯ усім нам та Україні.

Зі святом!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)