Ви тут:

Пішла з життя відома волонтерка із Сєвєродонецька Вікторія Рей (Кононова)

07-01-2024
Категорія: 

Після важкої хвороби 6 січня пішла з життя волонтерка із Сєвєродонецька Вікторія Рей (Кононова).

Про смерть Вікторії Рей ]]>повідомив]]> її чоловік.

“В тяжкій битві з раком підшлункової й з наслідками попередніх операцій вона прожила останній рік. Для кожного з вас, хто її знав, вона була другом, знайомою, посестрою, волонтеркою або ж просто цікавою людиною, яку приємно читати. Для мене вона була частиною серця, частиною моєї душі, моєю любою жінкою, моїм світом”, – написав він.

Про дату і місце поховання повідомлять згодом.

Сєвєродонецька міська військова адміністрація висловлює співчуття рідним та близьким Вікторії Рей. Вічна та світла пам'ять нашій землячці!

Вікторія Рей (Кононова) - відома сєвєродонецька волонтерка, яка разом зі своїм колишнім чоловіком Олександром “Саничем” Кононовим займалася допомогою українським військовим у 2014 році під час тимчасової окупації міста проросійськими бойовиками-терористами. Вікторія побувала у російському полоні та вийшла із нього з українським прапором, яким рашисти витирали ноги, на плечах. За цей, без перебільшення, героїчний вчинок та волонтерську діяльність, у червні 2015 року її було нагороджено орденом "За мужність".

Про діяльність волонтерів з Луганщини ]]>Руслан Горовий зняв документальний фільм "Укропи Донбасу"]]> ("The Ukrainian of Donbas"), який показували в понад тридцяти країнах світу.

 





Рейтинг: 
5
Средняя: 5 (1 оценка)