Ви тут:

Минулого тижня ВПО з Луганщини в гумхабах Сєвєродонецької МВА отримали понад 600 продуктових наборів

15-01-2024
Категорія: 

З 08 по 12 січня 2024 року переселенцям з Луганської області, які зареєстровані в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро (просп. Калнишевського, 27-К), надано 597 продуктових наборів, 38 пакунків підгузок та 13 гігієнічних дитячих наборів. Одяг собі та близьким підібрали 27 ВПО.

В Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль (вул. Грушевського, 5) у зазначений період нашим землякам видано 14 наборів продуктів від благодійників, а також два пакунки підгузок. Очікується підвезення нової партії продуктових наборів від держави.

Звертаємо увагу, що на базі гуманітарних хабів Сєвєродонецької МВА у Дніпрі та Тернополі працюють пункти обігріву.

Вони забезпечені генераторами, обігрівачами, термоподоми, мікрохвильовками, медаптечками та питною і технічною водою. Є доступ до мобільного та Інтернет-зв’язку, живлення для мобільних пристроїв.

 

Інформація про діяльність:

- Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро: ]]>https://t.me/s/severhabdnipro;]]>

- Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль: ]]>https://t.me/s/ternopol_hub]]>.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)