Ви тут:

Міноборони спільно з Державним центром зайнятості вдосконалюють систему рекрутингу

16-01-2024
Категорія: 

Тепер вакансії, які військові частини розміщують на платформі ]]>https://defence.robota.ua/]]> від robota.ua, публікують на ]]>Єдиному порталі вакансій]]> Державної служби зайнятості. На наступному етапі співпраці ці вакансії пропонуватимуть безробітним людям в кожному регіоні України. 

В першу чергу це стосується небойових спеціальностей, які забезпечать повноцінне функціонування та підтримку в тилу. У подальшому буде здійснюватися підбір та професійне навчання кандидатів на спеціальності під замовлення Cил оборони.

Відповідний документ про співпрацю було підписано заступником Міністра оборони Наталією Калмиковою, директором Державного центру зайнятості Юлією Жовтяк та директором з інновацій robota.ua Сергієм Лозко. 

«Ми продовжуємо розвивати проект рекрутингу до Сил оборони України. За два місяці його реалізації маємо понад 40 тисяч відгуків від громадян на вакансії, які пропонуються на чотирьох партнерських платформах. Співпраця Міноборони, Державного центру зайнятості та robota.ua – це ще один крок, який дозволить зробити рекрутинг більш ефективним. І ми дуже дякуємо нашим партнерам за їхню патріотичну позицію та взаємодію у такому важливому для держави проєкті», – наголосила Наталія Калмикова. 

Мережа регіональних та базових центрів зайнятості налічує 535 установ та підрозділів. Тож взаємодія з ними дасть потужний поштовх для співпраці.  

Своєю чергою, Юлія Жовтяк наголосила на тому, що співпраця з Міноборони та robota.ua в такому потужному напрямі – надзвичайно важлива для Державного центру зайнятості. 

«Ми маємо можливості та ресурси, аби впевнено долучитися до проекту рекрутингу. Спільна та узгоджена співпраця абсолютно точно відповідає нашим інтересам. Вже зараз, з моменту підписання Меморандуму, починаємо розробляти спільний план реалізації цілей, прописаних в цьому документі», – сказала Юлія Жовтяк.

Директор з інновацій robota.ua Сергій Лозко зауважив, що метою robota.ua в рамках співпраці з державою є вдосконалення системи військового рекрутингу. 

«Сьогодні ми домовилися про співпрацю в рамках тристороннього меморандуму з Міністерством оборони та Державним центром зайнятості. Наша співпраця спрямована на покращення якості та прозорості відбору кандидатів до Сил оборони, які є чи не найбільшим роботодавцем в Україні. Ми віримо у те, що об’єднання зусиль держави та бізнесу допоможе посилити оборонну спроможність країни та забезпечить кандидатів можливістю вибору спеціальності та підрозділу для подальшої служби», – говорить Сергій Лозко.

 

]]>https://www.kmu.gov.ua/news/minoborony-spilno-z-derzhavnym-tsentrom-zain...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет