Ви тут:

Мешканці окупованого Сєвєродонецька в мережі скаржаться на жахливу якість ремонту від росіян

13-02-2024
Категорія: 

]]>Трибун: У мережі з'явилися скарги від мешканців двох будинків, розташованих по вулицях Гагаріна 72 та Донецькій 46 у місті Сєвєродонецьку, що перебуває під окупацією. Люди висловлюють своє обурення через недбалість та негативні наслідки невиконання ремонтних робіт у їхніх будинках.]]>

Зокрема, по вулиці Донецькій 46 ремонтні роботи розпочали ще у вересні 2022 року. Проте, на початку 2023 року лише частково було встановлено нові вікна, а також вирізані батареї. У 2024 році були встановлені нові батареї і розпочато роботи з ремонту даху, однак протікання води з даху потрапляє прямо у квартири мешканців, що призводить до появи плісняви та інших проблем.

Водночас, мешканці будинку на вулиці Гагаріна 72 зазнають аналогічних негараздів. Вони розповідають про обіцянки підрядника зробити ремонт до кінця тижня, але реальність виявилася катастрофічною: каналізацію не було відремонтовано, один зі стояків не має води, а вхід до під'їзду перетворився на небезпечну зону через величезну діру, яку прикриває лише дерев'яна дошка.

Мешканці обох будинків також стверджують, що ремонтникам не виплачують заробітну плату, через що вони кидають роботу та залишають об'єкт.

Сєвєродонецьк

Сєвєродонецьк

Сєвєродонецьк

Ме

Сєвєродонецьк

Сєвєродонецьк

 

Джерело: Трибун - ]]>https://tribun.com.ua/uk/108695-meshkantsi-okupovanogo-severodonetska-v-...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет