Ви тут:

КП "СМБЛ" та ГО "Міський центр допомоги" уклали Меморандум про співробітництво заради допомоги постраждалим жителям громади

08-05-2024
Категорія: 

7 травня у Києві директор ГО «Міський центр допомоги» Дмитро Матюхін та директор КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» Ігор Панов підписали Меморандум про співробітництво задля об'єднання зусиль, спрямованих на надання гуманітарної допомоги та соціальних послуг населенню.

У підписаному документі йдеться про координацію зусиль з надання безоплатної гуманітарної допомоги та соціальних послуг, психологічної реабілітації осіб, що постраждали від російської агресії, залучення фахівців та наукового потенціалу для виконання спільних завдань і цілей у відповідь на виклики, повʼязані зі збройним конфліктом.

"Поки на фронті ведеться запекла боротьба, всі, хто працює в тилу, має обʼєднати зусилля задля допомоги в оздоровленні та лікуванні осіб, що цього потребують. Безумовно, КНП «СМБЛ» має бути середовищем, що дозволить фахівцям з Луганщини покращувати професійні навички з лікування та реабілітації постраждалих від російської агресії", – сказав Ігор Панов.

Узагальнюючи перспективи подальшої спільної діяльності, учасники обговорили деталі співпраці, нові потенційні напрями взаємодії та зазначили, що рішуче налаштовані продовжувати спільну плідну роботу заради допомоги жителям Сєвєродонецької міської територіальної громади та Луганської області, що постраждали та потребують допомоги.

 

]]>https://www.facebook.com/knpsmbl/posts/pfbid0hRSRUUancx8fF2tgdqGAKG5GQED...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет