Ви тут:

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» надає технічну допомогу релокованому бізнесу у написанні бізнес-проєктів

05-02-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» надає технічну допомогу у написанні бізнес-проєктів для отримання грантів від міжнародних інвесторів та пошуку інвесторів суб’єктам малого та середнього бізнесу, які релокувалися із Сєвєродонецької громади на підконтрольну Україні територію.

Підприємство спільно з бізнесом підготувало та подало на конкурси чотири грантові заявки. Вже є певні результати. КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» допомогло одному з суб’єктів малого підприємництва – фізичній особі-підприємцю, який здійснював свою підприємницьку діяльність в м.Сєвєродонецьк та релокувався у Житомирську область,  у написані проєктної заявки та отриманні гранту від міжнародного інвестора.

Грант у розмірі 102 400 грн. було отримано від міжнародної гуманітарної організації Help - Hilfe zur Selbsthilfe Ukraine. Бізнес-проєкт направлений на розвиток послуг у сфері обслуговування. На отримані кошти проведена закупівля обладнання. Реалізація цього проєкту сприяла створенню нових робочих місць, що є дуже важливим аспектом розвитку економіки та має велике соціальне значення.

Цей проєкт знаходиться у стадії реалізації. Вже укладено договори з отримувачами послуг.

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» і надалі планує надавати допомогу релокованому бізнесу та підтримувати мешканців Сєвєродонецької міської територіальної громади.

      

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)