Ви тут:

Хочете служити в інноваційному підрозділі? Вступайте в «Крилатий ескаДрон»!

09-02-2024
Категорія: 

]]>«Крилатий ескаДрон»: розпочато новий проєкт рекрутингу та навчання екіпажів БпЛА для підрозділів Сил територіальної оборони Збройних сил України.]]>

Хочете служити в інноваційному підрозділі? ]]>Вам до нас! ]]>

Наш ]]>“Крилатий_ЕскаДрон”]]> – це Ерудиція, Сила, Командна робота, Аналіз та Дрон!

 

Командування Сил ТрО ЗСУ започатковує “Крилатий ЕскаДрон” програму підготовки екіпажів безпілотних літальних апаратів (БпЛА). Кожен охочий віком від 18 до 60 років може опанувати найсучаснішу військову професію – стати оператором дронів і розпочати службу в одному із підрозділів ]]>ударних (розвідувальних) БпЛА, які створені та функціонують у всіх регіонах (областях) України]]>.

«Нам вдасться перемогти Росію, використовуючи насамперед технологічні рішення. Цю війну справедливо названо «війною дронів». Легкі та маневрені безпілотники здатні виконати безліч завдань: від розвідки й коригування вогню артилерії до безпосереднього ураження техніки або живої сили ворога. Саме тому «Крилатий Ескадрон» – надзвичайно важлива програма. За такими проєктами майбутнє наших Збройних Сил. Наше військо повинне і буде сповна відповідати вимогам часу», – зазначив Командувач Сил ТрО ЗСУ генерал-майор Анатолій Баргилевич.

ПРОЦЕС РЕКРУТИНГУ ТА ПІДГОТОВКИ

  1. Подати ]]>заявку]]> або зателефонувати в Рекрутинговий центр за номером
    0800-505163 (понеділок – субота 8:00 – 19:00)
  2. Пройти базове опитування через колцентр.
    Якщо кандидат відповідає всім вимогам, йому призначають онлайн-співбесіду з рекрутером.
  3. Після співбесіди, рекрутер допомагає підготувати пакет документів, необхідних для військової служби, супроводжує на етапі РТЦК та ВЛК в м.Києві або дистанційно в інших містах України за територіальною приналежністю бригади.
  4. На новобранця чекає курс базової загальновійськової підготовки (БЗВП), який триває 30 навчальних днів. Боєць отримає навички володіння зброєю, знання з тактичної медицини, навчитися діяти в складі підрозділу (відділення, взводу, роти), підготується до служби фізично та психологічно.
  5. Після базової підготовки боєць буде скерований на фахове навчання у навчальних центрах БпЛА, де підготовка проходить за чотирма основними напрямами: пілотування БПАК мультироторного FPV типу, мультироторного типу, літакового типу та підготовка фахівців-дешифрувальників.
    Тривалість підготовки в залежності від типу БпЛА становить від 15 до 45 діб (термін програми фахової підготовки може змінюватися в залежності від типу БпЛА та інших умов). Навчальна програма поєднує в собі теоретичні та практичні дисципліни. Зокрема тактику застосування БпЛА, роботу з інформаційними системами ситуативної обізнаності («Кропива», «Дельта» та інші), роботу з системами для роботи в онлайн-стрімах тощо. Основу програми складає передльотна, льотна та спеціальна льотна підготовка. 
  6. По завершенню навчання пілот складає іспити, на основі яких йому присвоюють військово-облікову спеціальність (ВОС) та скеровують для подальшого проходження служби у обраний підрозділ (]]>ознайомитись з відеопрезентаціями підрозділів БпЛА Сил ТрО ЗСУ можна тут]]>).

В центрі нашої програми – насамперед людина, майбутній воїн, що готується до захисту Батьківщини. Тому нами створено належні умови підготовки та перебування рекрута в навчальному центрі. 

Інструктори «Крилатого ескадрону» – професіонали своєї справи, які мають досвід бойового застосування БпЛА, дотримуються високих стандартів підготовки, вміють адаптувати програму під кожного слухача та скерувати його на високий результат.

ОГЛЯД ПРОЄКТУ

 

]]>ПОДАТИ ЗАЯВКУ]]>

 

 

Сили територіальної оборони ЗСУ

]]>https://tro.mil.gov.ua/krylatyj-eskadron-rozpochato-novyj-proyekt-rekrut...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)