Ви тут:

Гумхаб Сєвєродонецької МВА у Дніпрі: бібліотеки громади у рамках проєкту «Валізка з книжками» отримали дитячу літературу

31-01-2024
Категорія: 

У рамках проєкту «Валізка з книжками» від ініційованого Goethe-Institut Україна бібліотекарі ]]>Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки]]> та ]]>Сєвєродонецької бібліотеки для юнацтва]]> отримали книги.

Відтепер дитяча література знаходиться в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро (просп. Калнишевського, 27-К) та доступна для читання нашим маленьким ВПО з Луганщини.

«Валізка з книжками» — це проєкт, призначений для дітей, батьків, вчителів та бібліотекарів. Особлива увага приділяється психічному здоров’ю наших дітей. Експертки з дитячої літератури Юлія Козловець, Олександра Савченко, Валентина Вздульська, Тетяна Стус, Оксана Лущевська, Катерина Сухоребська та Катерина Міхаліцина відібрали 22 книжки, які допоможуть дітям потоваришувати зі своїми емоціями та обговорити те, що їх турбує, через книги.

 

За інформацією: ]]>Сєвєродонецька міська публічна бібліотека]]> - ]]>https://www.facebook.com/Libsed/posts/pfbid0unZqDjZ1ic29BdyifBE4BoMMwQUt...]]>





Рейтинг: 
5
Средняя: 5 (1 оценка)