Ви тут:

Естонська рада у справах біженців у співпраці з Garage48 оголошує ПРИЙОМ ЗАЯВОК на Програму розширення можливостей жіночого підприємництва

06-02-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство ]]>«Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» продовжує надавати технічну допомогу у написанні бізнес-проєктів  для отримання грантів від міжнародних інвесторів та пошуку інвесторів суб’єктам малого та середнього бізнесу, які релокувалися із Сєвєродонецької громади на підконтрольну Україні територію, та повідомляє наступне.

Естонська рада у справах біженців у співпраці з Garage48 запрошує жінок Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей будувати своє майбутнє, втілюючи мрію про власний бізнес. Для участі в програмі буде відібрано 80 осіб з новими бізнес-ідеями та 60 вже існуючих бізнесів, які отримають підтримку для започаткування та розвитку власної справи, ефективної та кризостійкої. З їх числа журі обере принаймні 60 осіб або бізнес-команд, які отримають від 36000 грн до 180000 грн у вигляді грантів на основі активів, а також піврічне наставництво. Запрошуються:

  • індивідуальні заявниці з новими ідеями для заснування мікробізнесу в Україні;
  • існуючі індивідуальні або сімейні мікро- та малі бізнеси з менш ніж 10 працівниками, очолювані жінками, які потребують підтримки для релокації та відновлення бізнес-діяльності в Україні;
  • жінки з бізнес-ідеями та власниці бізнесу з різних галузей, крім сільського господарства.

Як взяти участь?

Подання заявки відбувається шляхом реєстрації особистого кабінету та заповнення форми за посиланням: https://cutt.ly/YwXuJzkI]]>. Кінцевий термін подання заявок на Програму підтримки заснування нового бізнесу ІНКУБАЦІЯ – 17 березня 2024. Заходи програми відбуваються онлайн, переважно, у вихідні та вечірній час. Програма ведеться англійською та українською мовами; для загальних сесій та майстер-класів передбачено синхронний переклад. Після схвалення вашої заявки на участь у програмі ви отримаєте всю інформацію щодо входу на онлайн-платформи програми, відвідування семінарів, зустрічей з наставниками, розробки бізнес-планів і підготовки фінального пітчу. Щоб дізнатися більше про програму, отримати інструкції щодо заповнення форми заявки та рекомендації щодо визначення вашої бізнес-ідеї – долучайтеся до ознайомчого вебінару, який проводиться онлайн 29 лютого о 18:00-20:00 UTC+2 (за київським часом) – ]]>https://livelihoods.pagulasabi.ee/uk/node/3262]]>. У разі виникнення додаткових питань пишіть на пошту  livelihoodsatpagulasabi [dot] ee або телефонуйте за номером 0675080839.

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» і надалі планує надавати допомогу релокованому бізнесу та підтримувати мешканців Сєвєродонецької міської територіальної громади.

        

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Голосов пока нет