Повідомлення ініціативної групи з підготовки організаційного засідання з формування нового складу громадської ради при Сєвєродонецькій міській раді

18-12-2019

Відповідно до протоколу №1 від 17 грудня 2019 року ініціативної групи з підготовки організаційного засідання  з формування нового складу громадської ради при Сєвєродонецькій міській раді, організаційне засідання з формування нового складу громадської ради призначається на 17.30 годину 30 (тридцятого) січня в залі засідань Сєвєродонецької міської ради (третій поверх), реєстрація буде розпочата о 17 годині.

Для участі в організаційному засіданні  запрошуються представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі - інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку з юридичною адресою у місті Сєвєродонецьк – не більше ніж одна особа від об’єднання.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, практична діяльність яких направлена на вирішення питань, які відносяться до компетенції Сєвєродонецької міської ради та в статуті яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності, і які не поєднують громадську та політичну діяльність.

До складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та місцевого самоврядування.

Для участі в організаційному засіданні до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;
  • згода делегованого представника на обробку його персональних даних;
  • копія документа про реєстрацію ІГС;
  • інформація про керівні органи інституту громадянського суспільства;
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання);
  • подання ІГС у письмовій формі інформації про співпрацю з Сєвєродонецькою міською радою;
  • відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Заяви з додатками подаються з 2 (другого) по 22 (двадцять друге) січня з 08.00 до 17.00 год, перерва з 12.00 до 13.00 год (окрім вихідних) до відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради, бульвар Дружби народів, 32, к. 37, довідки за тел. 702-403 – Ганна Анцупова. 

Склад ініціативної групи відповідно до розпорядження міського голови від 12 грудня 2019 року № 462:

  • Ганна Анцупова, начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради;
  • Сергій Дядик, керівник громадської організації «Сєвєродонецька міська організація ветеранів України»;
  • Віра Попсуй, голова громадської організації «Сєвєродонецька агенція розвитку громади»;
  • Тетяна Сєрокурова, заступник голови громадської організації «Центр цивільного розвтку «Сєвєродончани»;
  • Юлія Суховєєва, головний спеціаліст начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради.